Ταχύρρυθμη Εκπαίδευση Επιμορφωτών σχετικά με την εκπαιδευτική αξιοποίηση των διαδραστικών συστημάτων

Σε συνέχεια του προηγούμενου σχετικού μηνύματός μας, σας κάνουμε γνωστό ότι, εντός του Σεπτεμβρίου 2010, προγραμματίζεται ταχύρρυθμη εκπαίδευση των επιμορφωτών Β΄ Επιπέδου σχετικά με την αξιοποίηση των διαδραστικών συστημάτων στην εκπαιδευτική διαδικασία. Η εκπαίδευση προβλέπεται να υλοποιηθεί στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ιωάννινα, προκειμένου να καταστεί δυνατό να την παρακολουθήσουν όλοι οι επιμορφωτές.

Η δράση αυτή σχετίζεται με την προμήθεια και εγκατάσταση διαδραστικών συστημάτων διδασκαλίας στα Γυμνάσια, η οποία έχει ανακοινωθεί από το Υπ. Παιδείας ΔΒΜΘ για τους επόμενους μήνες και την ανάγκη επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών των σχολείων αυτών στην αξιοποίησή τους, η οποία προβλέπεται κατ’ αρχάς να προσεγγιστεί μέσω ταχύρρυθμων προγραμμάτων επιμόρφωσης που πρόκειται να ακολουθήσουν και στη συνέχεια με την ενσωμάτωσή της στην επιμόρφωση β’ επιπέδου.

Γι’ αυτό, σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε τακτικά, αφ’ ενός τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται στην Πύλη Ενημέρωσης του έργου Επιμόρφωσης Β’ Επιπέδου (http://b-epipedo2.cti.gr), αφ’ ετέρου τα μηνύματα στον προσωπικό σας λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), ιδίως το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, οπότε και προβλέπεται να γνωστοποιηθούν λεπτομέρειες σχετικά με την εν λόγω εκπαίδευση.

Η συμμετοχή σας στην εκπαίδευση αυτή κρίνεται ιδιαίτερα σκόπιμη, ιδίως στις περιπτώσεις μη προηγούμενης ενασχόλησης με διαδραστικά συστήματα, καθώς εκτός των ανωτέρω, συνδέεται και με την ανταπόκρισή σας στα καθήκοντα των επιμορφωτών β’ επιπέδου στις νέες συνθήκες.
Για την Πράξη «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη», ΕΠ ΕΔΒΜ,  ΕΣΠΑ 2007-2013

Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑ.ΙΤΥ),

Τομέας Επιμόρφωσης και Κατάρτισης (ΤΕΚ)

  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: